12 cupcakes
Dej
80 g. smør
280 g. sukker
240 g. mel
1 spsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 1/2 tsk. kanel
2 æg
2 1/2 dl. mælk
2 æbler
50 g. hakkede valnødder
Rør smør, sukker, mel, bagepulver, salt og kanel sammen til det ligner krummer. Æg og mælk røres sammen og røres sammen med smørblandingen. Pisk til dejen er glat og ensartet.
Skræl æblerne og skær dem i små finde tern. Æbler og valnødder vendes i dejen. Dejen fordeles herefter i muffinsformene.
Bag kagerne i 20 minutter ved 190 grader. Når kagerne er kommet ud af ovnen, placeres de på en bagerist og køler af.
Frosting
100 g. smør
600 g. flormelis
100 g. flødeost
Kanel til pynt
Halve valnødder til pynt
Smør og flormelis røres sammen til blandingen er grynet og uden store klumper. Tilsæt derefter flødeost og pisk til frostingen er glat og let.
Smør de afkølede kager med frostingen og slut af med en halv valnød og et drys kanel.
En kage der måske er en smule julet, men den går bestemt ikke af vejen i januar måned heller. Let, moist og lækker cupcake, med en frisk frosting.
M.U.M.S til ALLE dimissions kagerne!!!
ReplyDelete