150 g. mel
100 g. smør
50 g. flormelis
1 æg
Start med at smuldre smørret i melet. Herefter sigtes flormelis i og ægget tilsættes. Det hele æltes sammen og stilles på køl i en time.
Herefter laves mazarinmassen
150 g. marcipan
150 g. sukker
100 g. blødt smør
2 æg
50 g. mel
150 g. marcipan
150 g. sukker
100 g. blødt smør
2 æg
50 g. mel
Marcipan og sukker piskes til en ensartet masse. Herefter tilsættes smørret, lidt ad gangen. Æggene tilsættes under omrøring og til sidst vendes melet i.
Mørdejen rulles nu ud kommes i tærtefadet. Herefter fordeles mazarinmassen ovenpå og bages i 25 minutter ved 200 grader. Kagen køles herefter af.
Imens laves vaniliecremen
2 æg
30 g. maizena
Korn af 1 vaniljestang
½ l sødmælk
2 æg
30 g. maizena
Korn af 1 vaniljestang
½ l sødmælk
75 g. sukker
Æg og maizena piskes sammen i en skål. Vaniliekorn og sukker piskes med. Mølken røres ved, og blandingen kommes i en gryde. Lad nu blandingen koge op i et minut - under omrøring - til konsistensen er tyk. Lad cremen køle af.
500 g. friske danske jordbær
1/2 glas ribsgele
Når kagen og cremen er kold, kommes cremen på kagen. Herefter pyntes med friske danske jordbær. Tilslut smeltes 1/2 glas ribsgele og jordbærene pensles.
Mums!
No comments:
Post a Comment