Denne opskrift giver 12 cupcakes.
Bunde
135 g. sukker
175 g. smør
3 æg
200 g. marcipan
1/2 dl. mælk
150 g. mel
1 tsk bagepulver
Sukker og smør piskes lyst og luftigt. Derefter tilsættes 1 æg ad gangen mens der stadig piskes. Marcipanen rives groft og røres i dejen. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i, indtil dejen har en ensartet konsistens.
12 muffinsforme fyldes og bages herefter i 20 minutter ved 200 grader. Kagerne køles af på en rist.
Mascarponecreme
1 bæger mascarpone
reven skal af 1 citron
1-2 tsk vanillesukker
Ingredienserne piskes, til cremen er ensartet.
100 g. mørk chokolade hakkes og smeltes over vandbad.
Når kagerne er kolde, smøres de med den smeltede chokolade. Lad chokoladen størkne og kom herefter mascarponecreme på toppen. Til slut pyntes kagerne med jordbær.
Åh det var OGSÅ mega gode!
ReplyDelete- trænger vist snart til cj-kage!