Det er jo lige til at blive glad i låget af det her vejr. Foråret har gjort sit indtog, og det skal fejres med en gang is-sandwich. Det er simpelthen så forårs-agtig en dessert. Lækre sprøde double chocolate cookies fyldt med vanilieis og overtrukket med sprød belgisk Callebaut chokolade. Jeg er solgt! Jeg fandt en opskrift hos Cute Carbs, som jeg har ændret en smule på.
9 is-sandwich (18 cookies)
Dej
200 g. blødt smør
80 g. rørsukker
120 g. brun farin
1 vaniliestang (kornene)
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
300 g. hvedemel
1/2 dl. sødmælk
50 g. lys Callebaut chokolade
50 g. mørk Callebaut chokolade
Tilsæt mælk, og ælt til sidst grofthakket chokolade i cookie-dejen. Form nu kugler på ca. 45 g og giv dem et let tryk med håndfladerne. Bag ved 250 grader i ca. 7 minutter. Lad kagerne køle helt af, og kom dem evt. i fryseren i 15 minutter.
Yderligere
Fordel ca. 1,5 spsk. vanilieis på en cookie og top med endnu en cookie. Læg isene i fryseren i minimum 6 timer. Herefter tempereres chokoladen og hver is-sandwich dyppet i den smeltede chokolade, og drysses evt. med hakket chokolade. Kom isene i fryseren endnu en gang, ca. 1 time, og pak sandwich-isen ind i bagepapir og opbevar den i fryseren.
Vanilieis
100 g. tempereret mørk Callebaut chokolade
evt. hakket lys chokolade til pynt
God forårs-lørdag til Jer :)
Nøj, hvor er de fine, ren sommerstemning!
ReplyDelete- Anne
Mange tak, Anne :) Det er nemlig ren sommerstemning!! Er nødt til at få lavet nogle flere :)
Delete