En rigtig nem og hurtig opskrift, hvor man ikke får fedtede fingre ;)
Kagen (ca. 25 sammenlagte Oreos)
125 g. mel
55 g. kakao
1 tsk. natron
1/4 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
190 g. sukker
125 g. blødt smør
1 æg
De tørre ingredienser blandes sammen og æg og smør røres ved. Blandingen samles derefter med hænderne, og formes til en lang pølse.
Kagerne bages i ovnen i 9 minutter ved 190 grader. Kagerne er bløde når de kommer ud af ovnen, men de bliver dejlig knasende når de er kolde.
Smørcreme (til ca. 25 Oreos)
120 g. blødt smør
250 g. flormelis
2 tsk. vaniliesukker
1 spsk. mælk
En smule hvid pastafarve
Ingredienser røres sammen i en røremaskine. Der kan eventuelt tilsættes en smule hvid pastafarve for at få en flot hvis creme.
Når kagerne er kolde smøres den bunden med cremen og en top kommes ovenpå.
Twist. Lick. Dunk. Oreo'sene nyder med et dejlig koldt glas mælk.
No comments:
Post a Comment