Thursday, September 13, 2012

Chokolade cookies

Lækre og sprøde cookies! Disse cookies er fyldt med chokolade og er dejligt sprøde med tilpas blød midte. 
Opskriften er lavet med inspiration fra kogebogen "Hummingbird Bakery"




Opskriften giver ca. 24 cookies (afhængig af størrelse)

50 g. smør
450 g. hakket chokolade
2 æg
170 g. sukker
1/2 tsk. vaniliesukker
85 g. hvedemel
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. bagepulver

Ovnen forvarmes til 170 grader
Smør og halvdelen af chokoladen smeltes over vandbad. Pisk æg, sukker og vanilie sammen og hæld chokolade/smør blandingen i og pisk ved lav hastighed til det er godt blandet.

Mel, salt og bagepulver sies i dejen og blandes let. Derefter fordeles det resterende chokolade i dejen.
Fordel dejen i 24 klatter på bradepander. Der skal være god plads mellem kagerne, da de flyder ud under bagningen :)

Cookies'ene bages i 10-15 minutter. Tjek til dem efter 10 minutter. De er færdige når overfladen begynder at krakelere og skinne.


Enjoy!

No comments:

Post a Comment