Monday, April 29, 2013

tvebakkekage med friske jordbær


Søndag blev brugt i selskab med familien i mine forældres båd. Da jeg i lang tid har gået med en opskrift i hovedet, der skulle afprøves, var denne eftermiddag en god anledning. Det er nok verdens nemmeste og hurtigste kage og billig!!, og jeg skal bestemt bage kagen igen snart.



8 personer

Dej

3 æg
3 dl. sukker
15 knuste tvebakker

Sukker og æg piskes til en æggesnaps, og herefter vendes de knuste tvebakker i. Hæld blandingen i et tærtefad eller en springform, og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Vaniliecreme

500 g. creme fraiche 18 %
5 tsk. vaniliesukker

Rør vaniliesukker i creme fraichen tilsæt evt. mere hvis man godt kan lide det meget sødt. Hæld cremen på den afkølede kage, og inden servering pyntes kagen med friske bær alt efter smag og behag.


Kagen bør spises et par timer efter den er bagt, da den ellers bliver en smule tør. Dog skal creme og bør først på lige inden servering, da den ellers bliver for blød.

hurra for kollegaer med gode ideer til opskrifter der bør prøves!!

2 comments: