Monday, September 21, 2015

Kinder Maxi cupcakesJeg har altid et lager af spændende ting til at bage med og af. Sidste jeg var i Tyskland fik jeg købt en stor kasse med Kinder Maxi chokolade, og det har virkelig krævet selvdisciplin ikke at tage hul på kassen. I weekenden følte jeg så, at der skulle ryddes op på "lageret", og derfor bagte jeg en portion lækre Kinder Maxi cupcakes.

De er virkelig nemme at lave - og hurtige! Hvis ikke man har handlet Kinder Maxi på tilbud, er de dog lidt dyre at bage - men de er det værd!!12 cupcakes

Frosting


240 g. Kinder Maxi
3 dl. fløde

Varm fløden op, til det nærmer sig kogepunktet, og hæld den så over den knækkede Kinder Maxi. Lad det stå to minutter, og rør herefter rundt, til chokoladen er opløst. Stil den på køl i 2 timer. Pisk herefter forsigtigt og langsomt frostingen i ca. 20 sekunder. PAS PÅ, 5 sekunder for meget, og den skiller - så hold endelig øje hele tiden.

Dej

125 g. smør
125 g. sukker
1 tsk. vaniliesukker
2 æg
300 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
1 1/2 dl. mælk
100 g. Kinder Maxi (knækket i stykker)

Smør, sukker og vaniliesukker røres hvidt og luftigt, herefter røres æggene i et ad gangen. Sørg for at røre godt mellem hvert æg. Dernæst vendes mel, salt og bagepulver skiftevis i sammen med mælken. Dejen røres til den er glat og ensartet - dog ikke for hårdt. Tilslut vendes den knækkede Kinder Maxi chokolade i dejen.

Kom dejen i 12 forme og bag dem i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 20 minutter - men hold øje, og tag dem ud, når de giver efter ved et let tryk på toppen.

Lad kagerne køle helt af, og pynt dem herefter med frosting og Kinder Maxi.No comments:

Post a Comment