Jeg har taget udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift, og justeret lidt efter hvad der var i skabene.
Denne opskrift giver 10 stk.
Dej
1 1/2 dl mælk
25 g. gær
2 æg
1 tsk. vaniliesukker
1 spsk. kanel
50 g. sukker
en smule salt
100 g. smør
Passende mængde mel
Gæren smuldres i en skål og blandes med æg, vanilie, kanel og sukker. Mælken lunes og blandes i sammen med salten. Herefter tilsættes mel, indtil dejen er glat og smidig. Form dejen til en kugle og lad den hæve i 15 minutter.
Når den har hævet i 15 minutter rulles den ud til et kvadrat. Og er klar til at blive smurt med remonce.
Remonce
125 g. smør
100 g. sukker
2 spsk. kanel
Ingredienser røres sammen. Herefter smøres remoncen ud på den udrullede dej. Rul dejen sammen og skær herefter 10 stykker.
For at undgå remoncen flyder ud under bagningen, tages enden af dejen og sættes fast under bunden. Pres derefter et hul i midten af sneglen.
Hvis man er glad for en snasket kanelsnegl, kan der kommes en klat remonce ovenpå sneglen til sidst. Lad sneglene hæve i 30 minutter og bag dem herefter i 20 minutter ved 185 grader.
No comments:
Post a Comment