Monday, May 13, 2013

den perfekte kokossnitte


og så er den helt perfekt til picnicturen. Jeg fandt opskriften hos CookieCrumble, og hvor er det bare en nem opskrift og ingredienser som man normalt har i skabet.

Det er en sprød lille sag, som er nem at håndtere på picnicturen :)


35 snitter

Bund
380 g. hvedemel
200 g. smør
100 g. flormelis
1 stort æg 

Hindbærmarmelade til at smøre bunden med.

Ingredienserne blandes sammen, og æltes til en fin mørdej. Herefter rulles den ud ca. 0,5 cm og bages i 5 minutter ved 175 grader. Når bunden er kølet en smule af, smøres den med hindbær marmelade.

Fyld:
430 g. sukker
70 g. kakao
200 g. kokosmel
7 æggehvider
25 g. hvedemel

Bland alle ingredienserne i en gryde, og varm det forsigtigt op. Når massen er blød og lind, smøres den ud på bunden. Bag i ca. 15 minutter ved 175 grader.

Når kagen er kold, skæres den i fine snitter. Jeg valgte at dyppe kanterne i smeltet chokolade, for at give et pænt og lækkert look.


En snitte der er et godt alternativ til den traditionelle hindbærsnitte.

No comments:

Post a Comment