Monday, December 3, 2012

Fyldte chokolader med... Dulce de leche

Dagens version af en fyldt chokolade bliver med Dulce de leche flydende karamel. En lækker og cremet chokolade, som både gør sig godt med lys og mørk chokolade.Grundopskrift på fyldte chokolader
ca. 30 stk.

400 g. hakket chokolade lys, mørk, hvid ...
1 form til chokoladen

Fyld
Dulce de Leche (Opskriften findes her)

Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Hæld derefter lidt af den hakkede chokolade over den smeltede. Rør rundt til chokoladen er ensartet, fortsæt sådan med resten. Derefter hældes chokoladen udover formen. Før med en spatel chokoladen ud over alle hullerne så de er fyldte. Vend formen på hovedet og lad den overskydende chokolade ryge tilbage i skålen. Bank forsigtigt formen et par gange ned i bordet, for at undgå luftbobler. Der er nu dannet en skal af chokolade. Sæt formen i køleskabet i ca. 5 minutter.

Kom en portion Dulce de leche i en sprøjtepose, og fyld hver af skallerne næsten op til toppen gør plads til den sidste del af chokoladen.Kom chokoladerne i køleskabet i ca. 10 minutter og hæld herefter den sidste portion af chokoladen over dem. Bank forsigtigt formen ned i bordet, for at undgå luftbobler i chokoladen. En spatel stryges forsigtigt henover chokoladen, så alt overskydende chokolade fjernes. Pas på ikke at kør ned i fyldet!

Lad chokoladen størkne i køleskabet i ca. 15 minutter. Og voila, lækre fyldte chokolader.
No comments:

Post a Comment