Opskriften har jeg prøvet mig frem til og lyder sådan:
4 dl mel
3 1/2 dl sukker
Kornene fra en vaniliestang
2 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
1 1/2 dl mælk
2 æg
100 g smør
1 flakse rød frugtfarve
Si de tørre ingredienser i en skål. Smelt smøret i en gryde og hæld mælken deri. Rør kort rundt og hæld derefter blandingen op til de tørre ingredienser sammen med æggene. Slut af med frugtfarven og rør kort rundt.
Fordel dejen i formene, ca. 3/4. Bag kagerne ved 200 grader. Giv dem 10 minutter og hold herefter øje med dem. Kagerne er færdige når du kan trykke forsigtigt på dem, og de hæver sig igen.
Til en Red Velvet hører sig cream cheese forsting. Jeg bruger denne.
100 g neutral flødeost
60 g smør
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
Det hele røres sammen med en mixer til det har en ensartet konsistens. Sprøjtes på kagerne når de er afkølede. Enjoy!
No comments:
Post a Comment